Tennisvereniging

Brocope

Tennislessen
Leren tennissen?.

De trainingen bij TV Brocope worden verzorgd door Inn Tenns, de tennisschool van Freek Bekhof. Joachim Minnaert geeft de trainingen bij TV Brocope.

Inn Tenns biedt bij TV Brocope verschillende lesmogelijkheden aan.

Naast de reguliere lessen wordt er in het voorjaar (februari en maart) competitietraining aangeboden.
In deze trainingen, die zoveel mogelijk aan complete teams wordt aangeboden, zal de nadruk liggen op het spelen van wedstrijden met je eigen team.

Wat is de opstelling? Wie kan het beste met wie spelen?
En hoe kunnen we in een spannende wedstrijd ervoor zorgen dat de winst binnen wordt gehaald?
Dit soort vraagstukken zullen aan bod komen, daarnaast is er altijd de mogelijkheid tot eigen vragen en inbreng.

Uiteraard is het ook mogelijk om privélessen te volgen.

Deze lessen kunnen op aanvraag het gehele
seizoen afgenomen worden.

Wil je bijvoorbeeld extra aandacht geven aan bijvoorbeeld je service,
kan dit altijd door een aantal privé lessen te nemen.

Deze lessen kunnen ook prima aansluiten op de
reguliere groepslessen die worden gevolgd.

Aanvragen van privélessen kan via de website www.inntenns.nl

Voor de jeugdleden wordt er gewerkt volgens de tenniskidsmethode van de KNLTB.

Deze methode is speciaal ontwikkeld voor kinderen t/m 12 jaar.

De methode betekent dat er wordt gespeeld met aangepast materiaal op aangepaste veldjes. Door het gebruik van deze methode zal het tennisspel
van de kinderen snel verbeteren en zijn de jeugdige spelers van TV Brocope eerder in staat het spel tennis op een volwaardige manier te spelen.

Het aangepaste materiaal brengt voor de jeugdspelers met zich mee dat het in de winter niet minder geschikt is om buiten te tennissen. Voor de jeugd in
het bijzonder worden er dan ook lessen binnen aangeboden in Racket & Health Centre Appelscha.

Geïnteresseerd in het volgen van trainingen?
Ga dan naar de website van Inn Tenns.

Hier vindt u alle mogelijkheden tot het volgen van lessen.
Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar info@inntenns.nl.

Een proefles volgen? Vraag deze aan op de website van Inn Tenns.
Ik hoop jullie allen te mogen begroeten tijdens één van de trainingen en wens iedereen veel
tennisplezier.

Met sportieve groet,